Over ons

Welkom bij BesteKussen.info

Hoofdkussens experts

We hebben tientallen hoofdkussens uitgeprobeerd en het hele aanbod aan hoofdkussens in Nederland grondig bestudeerd.

We willen graag ons kennis delen en advies geven over hoofdkussens. Met deze gedachte is bestekussen.info ontstaan. 

kussen support comfort
slapen op emma kussen

De beste hoofdkussens

Een hoofdkussen kiezen is iets persoonlijks. Bij het vaststellen van de beste matrassen proberen we om zo objectief mogelijk te blijven. We vergelijken de hoofdkussens op basis van o.a. de opbouw (vulling), de kwaliteit van de materialen, de prijs/kwaliteit verhouding, de duurzaamheid en de verkoopvoorwaarden.

Tips en advies

Bestekussen.info is ook de plek voor informatie over alles wat te maken heeft met hoofdkussens. 

tempur kussen original foto

Koop een hoofdkussen dat bij jou past

Gebruik onze koopgids en advies als startpunt. Aan de hand van je persoonlijke situatie bepaal je dan wat welk hoofdkussen het beste bij jou past. Doe ook zelf onderzoek en koop het hoofdkussen dat het beste bij jouw eigen behoeften aansluit.

Wij zijn geen artsen of wetenschappers

Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan jouw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener indien je vragen hebt over een medische aandoening. De inhoud van deze website is alleen voor algemene informatieve doeleinden bedoeld.

De redactie

We zijn een team van enthousiaste slaapliefhebbers die een passie hebben voor alles wat te maken heeft met slapen. We hebben ervaring met online shoppen en producten vergelijken. We brengen veel tijd door om onderzoek te doen, en delen graag onze kennis met jullie, onze bezoekers.

Wil je een blog of artikel plaatsen op de website? Wil je een product door ons laten testen of een samenwerking aangaan? Of heb je simpelweg een vraag of opmerking?

Neem contact met ons op via de contactpagina.