Ikea hoofdkussens review

Overzicht van de hoofdkussens bij de Ikea

Bij het slaapkamer gedeelte van de Ikea vind je tientallen hoofdkussens van verschillende soorten, vormen en maten.  Deze kun je eigenlijk het beste onderverdelen in 3 categorieën:

  • Donzen & Veren kussens
  • Schuim kussens
  • Vezelkussens


Alle kussens zijn hebben een neutrale uitstraling – en zijn wit of beige met een eenvoudige tijk. De meeste kussens hebben de afmeting 60x70cm. De ergonomische kussens, voor mensen die behoefte hebben aan extra ondersteuning, zijn meestal wat kleiner.

Laten we kijken naar de verschillende kussens per categorie.

Ikea Donzen & Veren kussens

De Ikea heeft meerdere donzen & veren kussens in de maat 60x70cm. De meeste modellen, zoals de Lundtrav, Bergven en Gulkvle hebben een hoge en een lage variant. Zo, kun je een hoofdkussen kiezen die past bij jou persoonlijke lichaamsbouw en slaaphouding.

De kussens zijn vrij eenvoudig en zijn laag geprijsd. De meeste kussens zijn gewoon wasbaar in de machine. De tijk bestaat uit 100% katoen.

Lees hier meer over Donzen & Veren kussens.

Ikea schuim kussens

De schuim kussens van de Ikea zijn vooral ergonomische kussens, dat vooral geschikt zijn voor rug en zijslapers, zoals de ROSENSKÄRM, de MJÖLKKLOCKA en de KLUBBSPORRE.

Een traagschuim kussen vormt zich perfect naar je hoofd en nek. Het is erg comfortabel en hoeft helemaal niet zo duur te zijn. De meeste Ikea kussens bestaat echter uit polyester, een goedkoop materiaal.

Ikea Vezels kussens

Bovendien heeft de Ikea ook een aantal vezelkussens in de aanbieding. Dit zijn de goedkoopste kussens en bestaan uit 100% polyester. Dit zijn lage, onderhoudsvriendelijke kussens.

Hoofdkussens bestellen bij de Ikea

Ben je allerlei slaapproducten aan het inkopen voor je slaapkamer? Dan loont het zich om alles in een keer te bestellen. Bij de Ikea vind je alles voor de slaapkamer, van boxspring tot nachtkastjes. De levering van een hoofdkussen kost €2.99.

Review Ikea hoofdkussens

Bij de Ikea vind je een groot assortiment aan hoofdkussens. Als je opzoek bent naar een hoofdkussen voor weinig geld, dan is dit wellicht een goede keuze voor jou.

Wil je de Ikea hoofdkussens vergelijken met andere bekende merken? Bekijk onze vergelijkingspagina of bekijk onze selectie van de beste hoofdkussens van dit moment.3

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
Beoordeel deze post