Mline Wave kussen review

De vulling van het M-line Wave neksteun-kussen

De Wave kussens van Mline bestaan uit visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. De traagschuim vulling vormt zich goed naar de contouren van je hoofd en nek. Het kussen voelt medium/stevig aan met een dikkere laag bij de nek voor extra ondersteuning.

De hoes bestaat uit 15% viscose en 85% polyester en is tot 60 graden wasbaar. 

De vulling is niet aanpasbaar of navulbaar maar je kunt de Wave Pillow wel in twee verschillende hoogtes kopen: 10 en 13 centimeter. Om de keuze te maken moet je kijken naar je schouderbreedte en de hardheid van je matras.

Je keuze hiervoor is afhankelijk van je schouderbreedte en de hardheid van het matras:

  • Brede schouders = dikker kussen
  • Zacht matras = dikker kussen

Voor wie is dit hoofdkussen geschikt?

Voor een goede nachtrust is het aan te raden om een kussen uit te zoeken die bij jouw slaapgewoonten en -houding aansluit. Je hoofd moet op een rechte lijn met je ruggengraat liggen. Dit kussen beschikt over een wat dikker gedeelte voor de nek, wat zorgt voor extra ondersteuning tijdens het slapen. Daarom is dit kussen is het meest geschikt als je bij voorkeur op je rug slaapt. Maar ook voor zij-slapers is dit kussen geschikt. 

Onze persoonlijke ervaring met dit kussen: dit kussen is licht van gewicht en vormt goed naar je hoofd. Het geeft een goede (stevige!) ondersteuning aan de nek. Als je niet van een stevig matras houdt, dan is dit kussen waarschijnlijk niet voor je geschikt. Ben je een rugslaper en houd je van een medium/stevig kussen met neksteun, dan is dit kussen zeer aan te raden!

 

Over mline.nl

M-line staat bekend om top kwaliteit slaap producten. Dit hoofdkussen kun je online kopen op de nieuwe webshop van M-line. Je krijgt een gratis snelle verzending en je kunt er veilig betalen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
Beoordeel deze post