Tempur Original Kussen Review

De vulling van het Tempur Original kussen

Het hoofdkussen heeft een ergonomische vorm die de natuurlijke rondingen van je lichaam volgt. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor uitlijning van je ruggengraat voor comfortabele ondersteuning van hoofd en nek.

De vulling bestaat uit hetzelfde drukverlagende TEMPUR®-materiaal dat in de Tempur matrassen verwerkt wordt: visco-elastische celen die zich actief aanpassen aan jouw lichaam. 

Het kussen heeft een wasbare sloop van hoge kwaliteit (voldoet aan de OEKO-TEX® CLASS 1-normen!). Het kan tot 60 graden gewassen woorden, wat alle stofmijt doodt, zodat je van een fris en schoon kussen kunt genieten. 

Voor wie is dit hoofdkussen geschikt?

Het kussen wordt aanbevolen voor slapers die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

Het is een stevige en ergonomische hoofdkussen, dat is zorgvuldig ontworpen om gepersonaliseerde ondersteuning te bieden aan rug- en zijslapers.

Onze persoonlijke ervaring met het Tempur original: dit hoofdkussen is het beste neksteun kussen van dit moment. De kwaliteit van de traagschuim en de hoes zorgt ervoor dat je uitzonderlijk comfortabel ligt – je schouders en nek liggen goed en ontspannen. Bovendien voelt het kussen niet te warm aan, wat vaak wel het geval is met traagschuim.

Dit hoofdkussen is dus het ideale kussen voor de de rug- en zijslapers en is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: small, medium en large.


Over beterbed.nl

Via Beter bed kun je voor de beste prijs je Tempur hoofdkussens kopen. 

Dit is waarom:

  • 3 jaar garantie
  • Goede klantenservice, online en in de winkel
  • Snelle, gratis levering
  • Laagste prijs
  • Klantbeoordeling 9.4/10

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Was dit artikel behulpzaam?
Beoordeel deze post