Een hoofdkussen thuis uitproberen

Waarom een hoofdkussen uitproberen?

Een hoofdkussen kopen is iets persoonlijks. Bij het kiezen moet je rekening houden met je persoonlijke situatie, je lichaamsbouw en -gewicht, je behoeften en voorkeuren. Er zijn dus veel factoren waar je aan moet denken. 

Het kan dus goed zijn dat je een hoofdkussen koopt en dat de hoogte niet goed is. Of dat het matras te zacht of te hard aanvoelt. In dat geval is het fijn als je het hoofdkussen ook kan retourneren.

Wat houdt de proeftijd precies in?

Een proeftijd is net wat anders dan een omruilgarantie. Bij een proeftijdregeling kun je het hoofdkussen gebruiken: erop slapen, elke nacht voor een bepaalde tijd. Binnen deze periode kun je het hoofdkussen retourneren als het niet 100% bevalt. Het hoofdkussen wordt opgehaald en je krijgt je geld terug. Hierdoor is er weinig risico voor jou. 

Welke merken bieden een proeftijd op hoofdkussens?

Er zijn niet veel merken waarbij je het hoofdkussen kosteloos kunt uitproberen en gratis kunt retourneren. Maar die zijn er wel als je goed zoekt. Hieronder vind je een overzicht van de merken met proeftijd.

emma logo

Emma proeftijd van 100 dagen

Voorkom een miskoop

Ben je nog aan het twijfelen welke hoofdkussen je moet kopen? Een hoofdkussen is iets persoonlijks. Maar door je goed te informeren kun je er wel achter komen welke soort of merk hoofdkussen waarschijnlijk bij je past.

Lees onze koopgids voor hoofdkussens, vergelijk hoofdkussens op prijs, material, soort en hoogte of bekijk de hoofdkussens reviews

Bekijk ook onze selectie van de beste hoofdkussens van 2020.

Deel dit artikel:

Was dit artikel behulpzaam?
5/5 - (1 stemmen)